Enkele tevreden klanten

 

Nelis D’Hondt en Kim Braeckevelt

Onze ervaring met Christophe Samyn en zijn team is super!
Open, eerlijk, klantgericht en betrouwbaar zijn de juiste sleutelwoorden, ze doen wat ze beloven.
De werkvoorbereiding en de opvolging door Christophe liep perfect, evenals de mogelijkheid om mee te werken tijdens de werken is een pluspunt!
Kortom: Knap resultaat, men zegge het voort!

 

Carlo Verhaeghe en Sara Laridon

Nieuwbouw 17 (2)Via mond-tot-mondreclame kozen wij voor Christophe Samyn, de aannemer voor onze ruwbouw. De duidelijke uitleg, evenals de flexibiliteit (je kan én mag zelf meehelpen) de correcte prijsopgave en het goed gevoel trokken ons over de streep. Op de werf was er een strak werkritme en een aangename sfeer. Afspraken en planning werden nageleefd. Dus voelden wij ons, als leken, onmiddellijk op ons gemak. De ideale start voor onze nieuwe thuis.
 

Pascal Regheere – Ameloot

Sleutel op de deur 1 - Voor en na keuken kopieWe zijn zeer tevreden over de samenwerking van Christophe Samyn en zijn team. Een groot voordeel is dat je mag meewerken als je dat wilt. Zo kan je de bouwwerken volledig mee opvolgen. Alles wordt vooraf goed besproken en daarna ook op die manier uitgewerkt. Dat is voor ons zeer belangrijk. Het was een aangename samenwerking, een echte aanrader.

 

Rudi en Maryrose en Nick

Sleutel op de deur 2 (23)Wij deden een beroep op Samyn Christophe  voor de constructie van onze nieuwbouw. We wilden geen traditionele sleutel-op-de-deur-woning maar wel iemand die onze bouw wilde opvolgen van grondwerken tot eindafwerking. Iemand bovendien, die ons als bouwheer nog voldoende inspraak gaf en liet meewerken aan de opbouw van de woning.
Dit is heel goed meegevallen, waarvoor dank.